20 anys gestionant les aus urbanes

ESP   |  CAT 

Control i Gestió d'Aus urbanes

Colomba Control
Colomba Control S.L. és l'empresa líder a Catalunya en el control i gestió de les aus urbanes.

Som una empresa catalana, de Terrassa, amb més de 20 anys d'experiència en el sector, i hem desenvolupat i patentat sistemes propis i innovadors de control d'aus urbanes que ens han permès una millora considerable en l'eficàcia del control i gestió de les seves poblacions.

COM TREBALLEM

A COLOMBA CONTROL estem permanentment atents a les modificacions i canvis que es produeixen en la legislació referent al control de les aus urbanes. Per tal de garantir la professionalitat més gran del nostre personal, recorrem a un programa de formació contínua mitjançant la participació en cicles formatius i l'assistència a conferències i tallers relacionats amb el nostre sector.

Si bé les nostres actuacions històricament s'han centrat en la captura de coloms, pensem que el futur del control d'aus urbanes ha d'estar centrat en una gestió integral que actuï sobre la disponibilitat d'aliment i els llocs de cria, combinada amb la protecció dels edificis més sensibles. Així, les captures s'han de veure com un últim recurs al qual recórrer per reduir les poblacions quan aquestes superen els nivells desitjables, però no com una solució a llarg termini o com l'únic sistema de gestió de les poblacions.

És per això que volem animar a tots els organismes públics i privats responsables de la gestió de les aus urbanes a adoptar la nova perspectiva ecològica en la gestió d'aquests animals, ia apostar per la seva posada en marxa comptant amb els serveis tècnics dels nostres especialistes per el disseny de l'estratègia d'actuació i la seva posterior implementació.

Avantatges de treballar amb nosaltres:


Agraïm la seva visita a la nostra pàgina i el convidem a què contacti amb nosaltres per tal de poder-li presentar els
nostres serveis.

{#tListNews#}